persoonlijk

2 mei: freelancer-af

2 mei: freelancer-af

Ergens midden in de nacht kreeg ik een mail van de Kamer van Koophandel. Mijn uitschrijving is afgehandeld. Ik sta niet meer met Malin Kox Tekstproducties in het handelsregister, ik ben geen freelancer meer. Op zich logisch, want ik ben alweer ruim een halfjaar in dienst bij RTL.

Ik voel me ook geen freelancer meer. Ik werk vier vaste dagen in de week, overdag. Geen late avonden meer met eindredactie, geen crazy klussen waarbij je in een week tijd 5 interviews moet afnemen en uitwerken, geen gedoe met facturen, geen stress voor lastminutebelastingaangiften.

Niet echt iets om te missen, zou je zeggen, en toch… Ik heb nu ook opeens doelen, meer en andere verwachtingen van mezelf, vaste collega’s en een thema waar ik me op mag focussen wat supervet is maar ook spannend. Plus, alle organisatorische shizzle die bij een vaste baan komt kijken en die als freelancer meestal volledig aan je voorbij gaat.

Het is fantastisch werk, met de tofste collega’s. Ik wil niks anders.

En het is veel meer wennen dan ik dacht dat het zou zijn.

Leave your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related